PRIPRAVLJENI NA SEZONO VIRUSOV

Ob vseh novicah, ki krožijo glede koronavirusa, je razumljivo, da se lahko počutimo nemočni.

Vsi ukrepi, ki smo jih deležni, so ukrepi za preprečevanje širjenja virusa. Jesen je še vedno neznanka!

Kar lahko zagotovo naredimo in nam pomaga na področju zdravja in počutja, je izboljšati delovanje svojega imunskega sistema!

 

 

Ob vseh priporočilih, ki jih poslušamo kako se spopasti z virusom, je zelo malo razprave o najboljših načinih kako izboljšati delovanje imunskega sistema,

 kaj lahko sami naredimo da vzpodbudimo telo in povečamo svojo odpornost proti ne samo s koronavirusu, ampak patogenom vseh vrst (virusi, bakterijami, glivami).

 To je proces, ki ga ni možno izvesti iz danes na jutri, zato je čas, da se pripravimo na jesen in zimo ZDAJ! Prevzemite pobudo in sami naredite korak do boljšega zdravja in počutja.

 Pri Cryo2 smo se poglobili in pripravili pakete s katerimi želimo pospešiti delovanje imunskega sistema, da boste v sezono gripe, korone ali angin vstopili bolje pripravljeni.

 Kombinacija treh potrjenih terapij, ki vzpodbujajo in izboljšajo delovanje imunskega sistema:

 KRIOTERAPIJA CELEGA TELESA izboljša prekrvavitev, poveča celično aktivnost, vzpodbudi odstranjevanje strupov iz telesa, dviguje število belih krvnih celic.

 LIMFNA DRENAŽA vzpodbudi limfni sistem, da iz telesa odstranjuje odpadne in nevarne snovi, uničuje viruse in bakterije.

 HIPERBARIČNA KISIKOVA TERAPIJA znana tudi kot HBOT, osebi, ki  v komori pod tlakom dovaja 100% kisik v pljučni sistem, kar dokazano, dramatično modulira imunsko funkcijo.