Zdravje

Ste zaskrbljeni z obvladovanjem vaše telesne teže ali zdravstvenih težav?

Ko gre za vaše zdravstvene potrebe, razumemo, da je vsako telo različno. Torej, ali se borite z rehabilitacijo po poškodbi, imate kronične zdravstvene težave ali ste v stiski zaradi odvečnih kilogramov, v CRYO2 najdemo pravi tretma za vas.

Krioterapija in hiperbarična kisikova (HBO) terapija sta že dolgo uveljavljeni in preizkušeni metodi rehabilitacije. Od olimpijskih prvakov do mednarodnih športnih zvezd, športniki uporabljajo tako nižje temperature tekočega dušika kot blagodejne učinke kisika za vzpodbujanje celjenje mišic, kosti, odpravo bolečine in izboljšanja rezultatov.

Toda vam ni treba biti profesionalni športnik, ki ima koristi od Krio in HBO terapije. Za tiste s poškodbami in zdravstvenimi težavami, lahko ti revolucionarni obliki terapije zmanjšata občutljivost na bolečino, zmanjšata čas okrevanja po operaciji, vnetja, povečujeta mišično moč in vzdržljivost - tako da se boste hitro vrnili na noge!

Krio in HBO terapija ni samo za tiste, ki dosegajo vrhunske rezultate, temveč tudi za tiste, ki si prizadevajo živeti zdravo in kvalitetno.

Tradicionalni programi za zmanjšanje telesne teže lahko ponujajo omejene stopnje uspeha, strokovnjaki menijo, da je krio terapija celosten način, da vam pomaga pri izgubljanju odvečnih kilogramov. Kontrolirano izpostavljanje mrazu pospešuje metabolizem, izločanje toksinov iz vašega sistema in povečanje izgorevanja kalorij. Ena krio terapija vzpodbudi izgorevanje med 500 in 700 kalorij. Še več, ta varna in dopolnilna rešitev za hujšanje je dokazala, da zajezi stres, dviga energijo in je odlično orodje v boju proti celulitu.

Pri HBO terapiji se celice, ki so sicer slabo oskrbljene s kisikom preplavijo z zdravim odmerkom kisika. Sposobnost telesa zdravljenje in celjenje krepko izboljša, tako da se telo lažje in hitreje vrne v optimalno stanje. HBO terapija se v medicini uporablja za zdravljeneje: zmečkanin, diabetičnega stopala, rehabilitacijo po možganski kapi, avtizem, fibromialgija, dramatično pospeši celjenje po operacijah, migrene, itd. 

Pri CRYO2 dobite popolnoma uravnoteženo mero komplementarnih terapij, ki so prilagojene individualnim potrebam vašega telesa.