CRYO2 in FORMA X

5 TEDENSKI IZZIV DO TELESNE FORME

Cryo2 klinika in Forma X smo vam pripravili najbolj učinkovito kombinacijo terapije in vadbe za vašo življenjsko transformacijo. Ekipa, ki vas bo vodila je sestavljena iz fizioterapevtov, kineziologov in nutricionistov.

Strokovnjaki vas bodo popeljali skozi 10 treningov in terapij, pri katerih vam garantiramo rezultate nad pričakovanji. Pet tednov ter samo 1h in 45min na teden!

Naš cilj je, da vas v kratkem času z očitnimi in opaznimi rezultati motiviramo za trajno spremembo življenjskega sloga. Ne samo izgube kilogramov in preoblikovanja svojega telesa, ampak tudi odnosa do življenja, prehrane in telesne aktivnosti.

Počutili se boste samozavestno, močno, zdravo in zadovoljno in za to ne bo potrebna epska borba neštetih dolgotrajnih treningov in pretečenih kilometrov brez vidnih rezultatov.

Program je sestavljen iz treh glavnih segmentov:

 

  1.    2x po 3 minute celotelesne krioterapije na teden

Ena krio terapija vzpodbudi izgorevanje med 500 in 700 kalorij. Ta varna in dopolnilna rešitev za hujšanje je dokazala, da zajezi stres, dviga energijo in vzpodbudi delovanje imunskega sistema.

 

  1.    2x po 20 minut treninga z elektrostimulacijo na teden

Bistvo učinkovitosti te vrste treninga je, da se ob elektrostimulaciji aktivirajo vse glavne mišične skupine hkrati, kar naredi trening kurjenja maščobe ali izgradnje mišic 18x efektivnejši. Prav zaradi tega je povprečna dolžina Forma X treninga zmanjšana na eno petino.

 

  1.    1x 50 minut limfne drenaže (prijetna masaža)

Kompresijska naprava “BOA” zmanjšuje zastajanje tekočine v spodnjem delu telesa s pomočjo limfne drenaže, s čimer zmanjša obseg nog, hkrati pa učvrsti kožo. Je edini kompresijski sistem, ki ponuja popolno rešitev za masažo okončin, zdravljenja limfedema in lipoedema in je razvita na podlagi dokazanih koristi ročne limfne drenaže (vključno z t.i. Vodder obliko masaže). Naprava  zagotavlja eno najučinkovitejših in najbolj varnih medicinskih limfo drenažnih terapij.

Program prav tako vključuje:

  • prehransko svetovanje in vsakodnevno spremljanje
  • meritev telesne sestave
  • individualna obravnava vsakega posameznika

Na podlagi uspehov, ki jih vidimo pri naših strankah smo prepričani, da v tem trenutku na trgu ne obstaja bolj učinkovit način preoblikovanja telesa.

LANA: ’’Dokler nisem videla fotografij primerjave nisem verjela! Najboljše je, da ko grem zdaj mimo ogledala, nimam v sekundi uničenega dneva! Počutje je nerealno boljše; na splošno imunski sistem, psiha pa še bolj!. V glavnem 10000x ti hvala za vse nasvete, treninge, potrpežljivost, inspiracijo in motivacijo! Mislim, da ko človek z največjim navdušenjem prihaja na treninge ’umirat’ pa ko je to en vrhuncev tedna, potem veš, da je cel koncept, trenerji, vibe in energija presežek vseh tvojih pričakovanj. Skratka ne morem prehvalit!’’

 

Začnite še danes! Prijave na info@cryo2.si ali 040 900 200

 

 

 

 

Ne odlašajte, začnite s spremembo še danes!